Indien iemand het besluit maakt om aan de slag te gaan als ZZP´er kan dit verschillende redenen hebben. Vaak is dit het feit dat iemand zeer veel werk ziet in een bepaalde sector, of juist graag de vrijheid wil om voor zichzelf te werken in plaats van voor een baas. Wat de reden ook is, het zal in ieder geval altijd een weloverwogen besluit moeten zijn. Immers is het niet zomaar iets om van de ene op de andere dag zelf aan de slag te gaan.

Op het internet is van alles te vinden over dit onderwerp. Toch is het vaak lastig om goed gebundelde informatie over het onderwerp te vinden. Met het maken van deze website wordt getracht daar verandering in te brengen. Door allerlei informatie te verschaffen die goed van pas kan komen bij personen die de ambitie hebben om zelfstandig te worden of dat reeds zijn, kan hier iedereen weer wat wijzer worden.

Op verschillende pagina´s valt van alles te lezen wat betrekking heeft tot dit veelzijdige onderwerp. Er komt hoe dan ook altijd meer bij kijken dan waar iemand op gerekend heeft. Zo wordt er onder andere op ingegaan wat het verschil is tussen ZZP´ers en andere typen zelfstandigen en de redenen waarom iemand vaak ZZP´er wordt.

Andere gedeelten van de website geven weer een iets betere kijk op meer algemene zaken zoals wat het precies inhoudt om een zelfstandige te worden en in welke sectoren dit vaak gebeurd.

Veel plezier met het bezoeken van deze pagina en hopelijk kan iedereen hier alles vinden waar diegene naar op zoek is!